Broodtrommelliefde met winactie!

broodtrommelliefde 200px
 
Anouk Soute, één van de detox coaches die ik heb ontmoet tijdens het geven van een lezing in de detox coach cursus, heeft toch zoiets leuks bedacht! Broodtrommelliefde!
Wat is het?
Broodtrommelliefde is een beetje liefde in een doosje! Het is een doosje met 20 kaartjes die je als ouder (stiekem) in de broodtrommel van je kind (of partner, waarom niet?) kan stoppen. Zomaar, om ze een hart onder de riem te steken of om ze succes te wensen met een belangrijke toets bijvoorbeeld. 
 
 
Op de website van Broodtrommelliefde staat het zo omschreven: 
“In het soms al zo hectische leven van ouder(s) zijn, komt een broodtrommelliefde kaartje goed van pas. Wat is het fijn om een kaartje te ontvangen op je verjaardag, op Valentijnsdag, van iemands vakantieadres, als je ziek bent of ‘zo maar’. Dat je weet dat iemand aan je denkt, van je houdt. Tegenwoordig worden die kaartjes nog maar zelden verzonden en ligt er niets op de mat. Een broodtrommelliefde kaartje geeft een ”warm gevoel van binnen”, geeft weer extra energie. Dat gevoel zal er voor je kind zijn als hij of zij bij het openmaken van de broodtrommel een kaartje vindt van mama, papa of allebei. Het geeft ze in ieder geval het vertrouwde gevoel van mama en papa op afstand.”
 
Een set bestaat uit 20 vrolijk gekleurde kaartjes met op de ene kant een lieve boodschap en de andere kant een voedingsweetje. De kaartjes zijn gelamineerd en kunnen dus tegen een (klein) stootje. De hoekjes zijn afgerond, dus veilig voor kleine kindervingertjes. 
Winactie!
Het allerleukste is dat ik 2 setjes weg mag geven! Om kans te maken op een setje hoef je alleen het volgende even te doen: 
 
  1. Like de facebookpagina van Broodtrommelliefde 
  2. Vertel hieronder dat je mee doet met de actie

Maandag 09 maart laat ik mijn dochter de winnaars kiezen, dus houd onze facebookpagina hiervoor in de gaten! 
 
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...