De leuke, lekkere, oergezonde lunchtrommel

Wat een leuk boekje!
Vandaag kreeg ik een superleuk kadootje van Yvonne van Stigt; het boekje "De leuke, lekkere, oergezonde lunchtrommel". Heel blij mee, want wat een leuk boekje is het! Boordevol superleuke lunchtips voor jezelf en vooral ook voor kids. Alles gericht op meenemen, dus ideaal voor straks als we weer naar school en werk moeten, maar nu al ideaal voor dagjes weg. 
Alles gebaseerd op oervoeding, dus glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij en vrij van e-nummers. Zelfs vaak helemaal vrij van granen en zuivel. 
Bentobox
In Japan is het maken van de mooiste lunchtrommel een soort prestigekwestie geworden, welk kind heeft de mooiste, origineelste en leukst versierde lunchtrommel? (bentobbox noemen ze hem daar) Ik hoop echt dat dit in NL ook gaat gebeuren, hoe cool zou dat zijn? 
Dat Kinderen kunnen prima anders eten dan ook nog als inspiratiebron in het boekje genoemd is, is natuurlijk helemaal té leuk ;-) Ik zeg: allemaal aan de leuke, lekkere, oergezonde lunchtrommel! 

Bestellen? Klik hier!


Door: Ester Wiemer, 13-07-2013 

 

Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...